сабота, 29 септември 2007

Лузер Фест и во Прилеп

Традиционалниот Лузер Фест, кој што се одржува секоја година како најава за Таксират, од оваа година ќе има три вечери во три градови низ Македонија, Прилеп, Штип и Скопје, соопштуваат од Литиум Рекордс. Во Прилеп ќе се одржи на 29.11 во Домот на АРМ. Ќе учествуваат 8 млади бендови од целиот Балкан. Најдобриот бенд од трите вечери ќе добие снимање и издавање на албум за Литиум Рекордс. Пријавувањето за Лузер фестот е сеуште во тек, па кој е заинтересиран може да испрати свои снимки.