сабота, 22 септември 2007

Рецитал

Во недела на 23.09 во домот на културата „Марко Цепенков“ ќе се одржи рецитал на кој ќе настапат: Софија Никоска на виолина, Христина Никоска на пијано и Марија Вршкова како пијано придружба. На програмата ќе бидат дела на Паганини, Шуман, Григ и Тартини. Почетокот е во 20.00 часот