вторник, 04 септември 2007

Транс журка на 8 Септември

На денот на независноста на Република Македонија-8 Септември ќе се одржи транс журка на градскиот базен „Маркови Кули“ во Прилеп. Почетокот е во 22.00 часот, а влезот е слободен.

Настапуваат:
Darkforce - WRC, Moonsun Records, Extra Cheese
B.A.N.E - WRC, Amplifying Studio, Future Sounds
Miss Triptamina - Soul Of Trance
Trefko - WRC