понеделник, 24 септември 2007

Изложба на Наташа Андреска

Во ликовната галерија на Центарот за Култура „Марко Цепенков“ е поставена изложба на сликарката Наташа Андреска и сите љубители на ликовната уметност ќе можат да се запознаат со нејзината творечка дејност. Изложени се петнаесетина дела работени во повеќе техники.