среда, 05 септември 2007

„Пакт со волците“ во петок

Во рамките на циклусот Европски филм, во петок - 7 Септември ќе се прикажува францускиот филм „Пакт со волците“. Проекцијата ќе биде на сцената 105, втор кат од центарот за култура „Марко Цепенков“ со почеток во 21.00 часот. Влезот е слободен