сабота, 08 септември 2007

Честит 8-ми Септември

Денеска е еден од најважните датуми во поновата Македонска историја 8-ми Септември, денот на независноста. Сигурно сите знаете за неговото значење и затоа да не ја тупам, убаво да си го прославите и Македонија да ја изненади Русија на фудбалскиот натпревар. Честит празник!