сабота, 22 септември 2007

Гостување во Битола

Навивачката група „Мајмуни“ организира превоз на пелагониското фудбалско дерби помеѓу Пелистер и Победа во Битола. Тргнувањето е во недела 23.09 во 13.00 часот пред реклами. Натпреварот започнува во 15.30 часот на стадионот „Под тумбе кафе“.