четврток, 06 септември 2007

Аудиција за театарска претстава

Во понеделник (10.09) со почеток во 19.30 часот ќе се одржи аудиција за 22 млади актери за претставата „Бум, бум, мртов си!“. Аудицијата ќе се одржи во центарот за култура „Марко Цепенков“ на сцената 105. Пожелно е кандидатите да подготват монолог или рецитација. Претставата е во организација на Младинската Театарска Сцена од Прилеп. За подетални информации контакт на телефон: 075/403-313