вторник, 09 октомври 2007

Фоторепортажа-Паркот на револуцијата

Во паркот на револуцијата, интензивно се работи на негово реновирање и изградба на нови објекти. Во продолжение следи една мини фоторепортажа од таму.

Овде ќе има нешто како езерце

Тука се планирани терени за тенис, баскет и одбојка на плажа

Овде ќе бидат ракометното и фудбалското игралиште „Крал Марко“ каде се планира изградба и на трибина


Трим патеките