петок, 12 октомври 2007

„Ѕвездички“ 2007

Од денеска до недела во Центарот за Култура „Марко Цепенков“ по седми пат ќе се одржи традиционалниот детски интернационален фестивал „Ѕвездички“ 2007 на кој ќе настапат голем број на деца од повеќе земји. Сите фестивалски вечери започнуваат во 19.00 часот. Доколку ве интересира историјата и организацијата на фестивалот посетете ја официјалната веб страна на фестивалот.