среда, 03 октомври 2007

Филмот „Зрели жени“ во петок

Во рамките на циклусот Европски филм, во петок - 05 Октомври ќе се прикажува белгискиот игран филм „Зрели жени“ во режија на Сесил Телерман . Проекцијата започнува во 21.00 часот на сцената 105, втор кат на Центарот за Култура „Марко Цепенков“.