четврток, 11 октомври 2007

Бесплатна претстава во Недела

Народниот театар „Војдан Чернодрински“ во недела 14.10 бесплатно ќе ја прикажува претставата „Натемаго“ во чест на националниот празник „11 Октомври“. Почетокот е во 19.30 часот, а влезници ќе можат да се подигнат два часа пред почетокот на билетарницата од театарот. Едно лице смее да подигне најмногу четири влезници.
Со истата претстава следниот ден, театарот ќе учествува на деновите на комедијата во Куманово.