вторник, 02 октомври 2007

Ц.А.Ц.И.Б.-Прилеп 2007

Во недела, 7-ми Октомври на Градскиот стадион „Гоце Делчев“ ќе се одржи меѓународната изложба на кучиња Ц.А.Ц.И.Б-Прилеп 2007 во организација на истоименото кинелошко друштво од Прилеп. Судии ќе бидат: Сашо Пешев, Зоран Чурчиќ, Људмила Честјакова, Ванчо Димитриоски и Стефан Попов. Почетокот е во 09.00 часот, а влезот е 50 денари.