вторник, 30 октомври 2007

Гостување на Македонската опера и балет

Во четврток, 01.11 во Центарот за Култура „Марко Цепенков“ гостува Македонската опера и балет. Под диригентската палка на Бисера Чадловска ќе настапат повеќемина солисти кои ќе и приредат на публиката несекојдневна можност да ужива во нивната музика. Почетокот е во 20.00 часот, а влезот е бесплатен.