сабота, 13 октомври 2007

Изложби

Во ликовната галерија на Центарот за Култура „Марко Цепенков“ е поставена изложбата на фотографии од Марек Лабно - „Игра со темни-светли нијанси“, додека во галеријата на градската библиотека „Борка Талевски“ се поставени слики од ликовните уметници Борислав Талевски и Георги Дисановски-Дисан.