недела, 28 октомври 2007

Концерт на Јасмина Трајческа

Вечерва во Центарот за Култура „Марко Цепенков“, свој концерт ќе има пијанистката Јасмина Трајческа која е студент во класата на професорот Валериј Стефановски. Таа ќе изведе дела од Шостакович и Барток. Почетокот е во 20.00 часот