вторник, 03 јуни 2008

Нова песна од Елена Петреска

Летово ќе биде напорно и жешко за поп-пејачка Елена Петреска. Прилепчанката веќе ја подготви новата песна „Те нема“, која се снимаше во студиото на Роберт Билбилов, кој воедно се потпишува и како автор на музиката и аражманот, додека текстот е на Весна Малинова. Песната ќе се промовира на Радискиот фестивал "Ѕвездена ноќ", кој ќе се одржи во Охридскиот амфитеатар на 28, 29 и 30 јуни.
Елена се подготвува темелно за фестивалот каде најавува гламурозен сценски настап, а Монси ќе се погрижи за нејзиниот стајлинг. Поп-пејачката подготвува и анплагд-концерт кој ќе се одржи во Младинскиот културен центар - МКЦ, а на кој ќе биде презентирана новата песна заедно со видеозапис.
Извор: Вечер