среда, 07 ноември 2007

„Infest“ од Србија во Прилеп

На 18.11. (недела) во „Апореа“ свој концерт ќе одржи thrash-metal составот „Infest“ од Јагодина, Србија. Тие во Прилеп ќе го промовираат својот прв албум „Anger will remain“ издаден оваа година. Освен нив како бенд за поддршка ќе свират и „Skullcrush“ од Битола. Ова е некоја мини турнеја на „Infest“ низ Македонија каде освен во Прилеп ќе настапат и во Скопје во клубот „Кастро“. На свирката ќе можат да се купат и рекламни материјали од нив по пристапни цени: ЦД-200 ден, маица-300 ден, мал прешивач-60 ден и грбен прешивач-200 денари. Влезот е само 50 денари. Еве и неколку песни за преземање од нивниот албум: