сабота, 10 ноември 2007

Миле Стојкоски се врати во Прилеп

Стојкоски се надева дека за кратко време ќе му биде издаден новиот пасош, дополнително ќе собере пари и во почетокот на декември ќе се врати во Дамаск, од каде што ќе го продолжи патувањето преку Јордан, Ирак... до Кина. Целата сторија објавена денеска во „Дневник“