недела, 23 март 2008

Монодрамата „Филип II“ повторно во Прилеп

Во вторник во Центарот за култура „Марко Цепенков“ ќе биде изведена монодрамата „Филип II“ на актерот Петар Темелковски. Овај проект минатата година беше претставен во нашиот град но сега повторно ќе биде изведен во рамките на турнејата „Дознајте ја вистината“ која е помогната од агенцијата за млади и спорт. Почетокот е во 19.30 часот. Влезот е слободен.