среда, 12 март 2008

Што мислите за општинскиот веб портал?

Можете да одговорите на анкетата од десната страна на блогов, а коментарите оставајте ги овде. Понудени се следниве три опции:
  1. Супер е (22 гласови)
  2. Не го бива (13 гласови)
  3. Не е толку лош (6 гласови)