вторник, 18 март 2008

„Јас сум од Титов Велес“ во Прилеп

Филмот „Јас сум од Титов Велес“ на режисерката Теона Стругар Митевска вчера премиерно беше прикажан во Домот на културата „Марко Цепенков“ во Прилеп.
Проекцијата на „Јас сум од Титов Велес“ беше од 20 часот во големата сала на Домот. На премиерното прикажување пред прилепчани присуствуваа и дел од екипата на филмот: режисерката Теона Стругар Митевска, актерката Лабина Митевска и дел од продуцентската екипа.
Прилепчани ќе имаат можност филмот да го гледаат и наредните денови зашто ќе се прикажува до 23 март.
Извор: МИА