четврток, 28 август 2008

Александра Пилева во сабота настапува на „Пиво Фест“

Александра Пилева на 30. август ќе одржи концерт во рамките на манифестацијата „Пиво фест“ 2008 која традиционално се одржува во Прилеп.
На своите настапи во живо, Пилева ги претставува рефрените од новото цеде „Get Back To Studio Rock & Roll“ пред неговата официјална промоција во септември. Повратничкиот проект, за кој нагласи дека е нејзиниот прв вистински во кариерата, беше најавен со темата „Луда“, а на истиот сними и заеднички сингл со скопскиот метал состав „Dedicated for Life“.
Извор: Кирилица