понеделник, 04 август 2008

Настапи на „Пела“ и Вангел Мачковски

Утревечер, во рамките на прилепското културно лето ќе настапат Вангел Мачковски - мултиинструменталист и вокалниот квартет „Пела“ од Љубљана, Словенија. Настапот започнува во 21.00 часот на летната сцена од плоштадот „Александрија“.
Повеќе информации за квартетот „Пела“, кои досега неколкупати имаат настапувано во Прилеп, можете да прочитате на следниов линк