понеделник, 25 август 2008

Бесплатен рок концерт во Апореа

Утре 26.08 во рок клубот Апореа свој настап ќе имаат четири бендови од Македонија, Белгија и Франција: „Фолтин“ (Битола), „3Д“ (Кавадарци), „Fluklabass“ (Белгија) и „Sons of the Beach“ (Франција). „Fluklabass“ се претставени како delicate HXC бенд, додека французите „Sons of the Beach“ свират artistic post rock. Настанот започнува во 21.00 часот, а влезот е бесплатен