среда, 02 април 2008

Music4Life

Хуманитарната акција „Музика за живот“ или „Music4Life“ е наменета да им помогне на Андријана и Менде да заминат на операција во Америка. Со присуство на концертите и со донација на жиро сметките или по телефон и Вие можете да помогнете да спасиме два млади животи.
Андријана Ристеска
ж-ка 300021000004948

Менде Ристески
ж-ка 300-0210000048-51
во Комерцијална Банка, Прилеп
телефонски број: 070 143 143