вторник, 08 април 2008

Интернет портали

Бидејќи блогов служи за промовирање на се што има некаква врска со Прилеп, редно е да се запознаеме со неколку интернет портали кои што се направени од „дечки“ од нашиот град. Можеби подобро ќе беше да ги претставев еден по еден и да напишев по некој ред за секој од нив, но сепак решив ова да биде кус пост само со линкови кон нив. Вие слободно можете да оставите коментар што мислите за нив.