среда, 23 април 2008

Fashion Week

Fashion Week(end) Prilep

Сабота 26.04.2008:
-Лепосава Дабеска Јанакиевска (Колекција 2008)
-Happening (Пролет-лето 2008)
-Санда (Долна облека)
-Tomas Style (колекција 2008)

Недела 27.04.2008
-Ненад Секирарски (Колекција 2008)
-Avangarde (Ревија на фризури)
-Санда (Костуми за капење)
-Дивано
-Лукас


Место: Кристал Палас
Почеток: 20.30 часот
Влезница: 150 денари