вторник, 18 декември 2007

Tobacco Blues Festival

Во петок и сабота, односно на 21 и 22 Декември во клубот „Апореа“ за прв пат ќе се одржи блуз фестивалот насловен како „Tobacco Blues Festival“. Првата вечер ќе настапат „Blue Vibe“ и „Crossroad Blues Band“, додека во сабота ќе свират „Wild Bunch“ и „Juke Joint Express“. Почетокот е во 21.00 часот.