четврток, 20 декември 2007

Хуманитарен концерт на Денис Димоски

Во сабота 22.12 во Центарот за култура „Марко Цепенков“ хуманитарен концерт ќе одржи Денис Димоски, македонскиот претставник на детската евровизија во Белгија пред две година. Влезницата е 60 денари, а собраните пари ќе бидат наменети за отворање на дневен центар во Прилеп за децата заболени од церебрална парализа. Почетокот е во 18.00 часот