понеделник, 24 декември 2007

Од нас за Прилеп

„Од нас за Прилеп“ е уште еден од бројните проекти во низата „Прилеп-град на културата“. Овојпат, во три вечери на само неколку дена пред Новата година ќе имаме можност да видиме повеќе музички состави и поединци од Македонија. Првата вечер во четврток настапуваат: „The John“, „Bei the Fish“ , Сашко Костов и „Тоито“. Во петок настапуваат: „Фолтин“ , „Паркети“ , Канго и „Crossroad Blues Band“, додека саботата е резевирана за: „Културно Уметнички Работници“ , „Тотално Опуштање“ , „Dedicated for Life“ и „Airless Project“. Настаните ќе се одржат во Домот на АРМ со почеток во 21.00 часот. Влезот е 50 денари.