вторник, 22 јули 2008

Квази новинарчиња

Локалниве квази новинарчиња за државниве кич медиумчиња. Па дури уште се нафрлаат врз интернет медиумите. Или само очајно се обидуваат да си ја спасат професијата пред налетот на новите медиуми? И замислете ниту еден од нив не се праша кој беше толку паметен што им отстапи цел стадион за 2000 евра?
Во меѓувреме семкарот си ужива во неговите 5 минути слава. Еве му мал придонес и на нашиот блог
Вест, Време, Утрински...итн сите наши медиуми