понеделник, 19 мај 2008

Мото тура - Мариово 2008

Здружение на мото-ентузијасти и љубители на природните убавини „Мото Туринг“ со цел промовирање на мото-туризмот во Македонија ја организира првата мото тура Мариово 2008. Турата е опишана како 3-дневно (23, 24 и 25 Мај) дружење и запознавање со природните убавини на Мариовскиот регион, збогатено со релаксиранао возење, кампување во прекрасните ливади, акустична музика покрај логорски оган, локални специјалитети, пиво, вино...
Пријавувањето е во тек, а доколку сте заинтересирани можете да ја погледнете и програмата за тие три дена. На сите учесници им посакуваме пријатен помин и убаво време.