вторник, 20 мај 2008

10 години Апореа фестивал

По повод десетгодишнината од постоењето, рок клубот Апореа организира тридневен фестивал на 23, 24 и 25 Мај. Првата вечер е во петок и ќе гостуваат Мизар, Фолтин и Total Gym (Ex Seth), во сабота е DJ Вера Јанкович која ќе пушта ретро звук во сигурно најсиромашната вечер од овај мини фестивал. Последната вечер е посветена на прилепските бендови Inhibit, Pilgrims, Crossroad Blues Band и Stereо Condoms. Влезницата е 50 денари освен за во петок кога е 100 денари и влезот е со резервација однапред.