понеделник, 14 јануари 2008

Неофицијален блог за ФК Победа

Сте го посетиле ли официјалниот веб сајт на фудбалскиот клуб Победа? Ако сте го посетиле знаете колку е очаен, а доколку тоа го немате направено подобро не се ни обидувајте. Затоа од пред скоро време постои и неофицијален сајт/блог кој освен свежи информации содржи и доста архивски податоци за богатата историја на нашиот клуб. Блогот е на англиски јазик и е достапен за сите љубители на фудбалот ширум светот. Останува да се надеваме дека конечно и управата ќе си ја сфати својата работа посериозно и ќе престани да го руши долгогодишниот углед на клубот.
Адресата е: www.fkpobeda.info