петок, 04 јануари 2008

Изложба на Тања Јакимоска

Вечерва во 19.00 часот во ликовната галерија на Домот на културата „Марко Цепенков“ ќе биде отворена изложбата на слики од Тања Јакимоска. Флаерот можете да го погледнете овде. Ова ќе биде првата изложба и првиот културен настан во новава година. Со среќа и нека се множат.