сабота, 19 јануари 2008

Филмски преводи на прилепски начин

Доколку ви е здосадено од класичните преводи на холивудските филмови, обидете се да се релаксирате со малку поинакви, преводи на прилепски начин. Преземете ги преводите на следниве три филмови: „The New Guy“, „Rat Race“ и „Ice Age“ и гледајте без премногу да се замарате. Впрочем и овие филмови се класични, малку глупави американски комедии.
Архивата е преместена на Megaupload и не би требало да има проблеми како минатиот пат:
Download