сабота, 13 јуни 2009

Колку претстави изгледавте на Македонскиот Театарски Фестивал?

Можете да гласате за една од понудените опции од десната страна на блогов.
Во коментари можете да го кажете Вашето мислење за целокупната манифестација.
+ за „Тапани во ноќта“
+ за посетеноста и исполнетоста на салите
+ за дружењето и свирките во бифето
- за аплаудирањето на сред и помеѓу чинови на неколку претстави
- за застарените театарски сцени

Конечни резултати:

  • Ниту една (8)
  • 1-3 (7)
  • 4-6 (3)
  • 7+ (3)