недела, 15 февруари 2009

Изложба на графики од Емилија Ѓорѓијоска

Во петокот во ликовната галерија на Центарот за култура „Марко Цепенков“ беше отворена изложбата на графики од ликовниот уметник Емилија Ѓорѓијоска. Ова е нејзина прва самостојна изложба на која се презентирани дваесетина дела.