петок, 06 февруари 2009

Изложба „Патувањето на Достоевски“

Вечерва во 18.00 часот во изложбената галерија на Градската Библиотека „Борка Талески“ во Прилеп ќе биде отворена изложбата „Патувањето на Достоевски“. Се покануваат сите љубители на ликовната уметност, но и сите вљубеници во културата да ја посетат оваа интересна изложба која загарантирано ќе го привлече вниманието на секој посетител.