сабота, 27 декември 2008

Предновогодишен фестивал во Апореа

Настапуваат:

  • Toxic
  • Crossroad Blues Band
  • Tetrapak
  • Eclipse
  • Germinativ
  • Udarna Formacija
  • Crna Hronika
  • Zeppelin Mix+Drum Solo
Недела 28.12.2008, почеток 21.00 часот