недела, 14 декември 2008

Интерен фестивал на современа кратка драма

Театарот „Чин 4, сцена 5“ го претставува интерниот фестивал на современа кратка драма „Гола сцена“ на режисерот Саша Нацевски. Претставите ќе се играат на Сцена 105 во Центарот за култура „Марко Цепенков“ од 20.00 часот, а влезниците ќе бидат 30 денари.
Репертоар:
15.12.2008 - „Приказна за една свадба“
16.12.2008 - „Позајмени делови“
17.12.2008 - „Чуден знак“
18.12.2008 - „Траги на меморија“
22.12.2008 - „Виножито од цимет“
23.12.2008 - „Фрог ја сака Кристи“
24.12.2008 - „Додека чека автомобилот“
25.12.2008 - „Фамилија 2.0“