вторник, 28 август 2007

Македонски Синови


Мислам дека нема потреба од некое посебно претставување. Рап групата „Македонски Синови“ за кратко време постана забележлив симбол на Прилеп со своите песни во кои тематиката воглавно е со социјална и патриотска содржина. Засега имаат издадено еден албум, неколку синглови и еден спот. Наскоро очекуваме уште нови песни од нив, а дотогаш може да се потсетиме на она што го имаат сработено досега.
Спотот за песната „Ритамот под Кулите“
„Волци“
„Притвор за педерите“