понеделник, 27 август 2007

За почеток

Блог за Прилеп и сите настани кои што ќе се случуваат во нашиот град. На ова место ќе презентираме се што е ново, добро и што заслужува промоција на интернет.
Доколку сте заинтересирани за соработка слободно пишете и ќе се договориме.