сабота, 07 март 2009

Француската мода во 90-тите

Во галеријата на Градската Библиотека „Борка Талески“ вечерва е отворена изложбата на фотографии „Источен ветар“ посветена на влијанието на истокот во француската мода во 90-тите години. Поставени се триесетина фотографии. Изложбата е во соработка со Францускиот културен центар.