среда, 22 јули 2009

Филмски проекции во Центарот за Култура

Во Центарот за Култура „Марко Цепенков“ започнаа летни филмски проекции како дел од проектот Прилепско културно лето 2009. Сите филмови се прикажуваат на „Сцена 105“ со почеток од 21.00 часот. Влезот е слободен.
Еве го распоредот за филмовите кои преостанаа за прикажување:

23.07 - The Fisher King
24.07 - The Man Who Felt On Earth
27.07 - Cabaret
28.07 - Zabriskie Point
29.07 - Hunger
30.07 - Frida
31.07 - The Last Waltz