понеделник, 20 април 2009

Миленко Неделковски ја накодошил Победа

„...На сослушувањето беа презентирани и фактите на комисијата врз кои се темели ова обвинување, како исказ на стручно лице за следење на коефициентите на обложувалниците, а во улога на клучен сведок и информатор се појави спортскиот новинар Миленко Неделковски.“ Извор
Што да се каже? Македонскиот народ е познат по предавството на самиот себе. Луѓе без морал кои за ситни пари би го продале и сопственото дете. Особено боли што тоа е направено од човек познат криминалец кој лежел во затвори и јавно признал за сторени криминални дела. Човек без никакви морални вредности се обиде да му пресуди на цел еден клуб. Ова не беше напад врз луѓето кои што сториле криминал туку врз гордоста на градот, единствено и единствено заради сопствени профитерски интереси. Тој не ги засрами криминалците туку фудбалот и сопствената земја. Миленко Неделковски не е ништо подобар од луѓето кои што го предадоја Ченто заради сопствени позиции. Миленко е ништо друго туку предавник на сопствениот народ!