понеделник, 17 ноември 2008

Токсик на Winner Fest

Прилепскиот рок бенд Токсик ќе учествува на годинешниот Winner Fest во организација на Литиум Рекордс како дел од програмата на годинешниов Таксират. Победникот на Winner Fest како награда добива снимање на ЦД во издание на оваа издавачка куќа. Првиот настап е на 20.11 во Битола, на 21.11 во Штип и главната вечер е на 22.11 во МКЦ, Скопје.