четврток, 15 јануари 2009

Изложба на фото клубот "Фотографика"

Утре 16.01.2009г. во 19 часо, во ликовната галерија на Центарот за култура "Марко Цепенков" ќе биде отворена годишната изложба на фото клубот "Фотографика" од Скопје. Прилеп е прв од низата градови после Скопје каде ќе бидат прикажани сликите од членовите на овој фото клуб. Поканети се сите љубители на фотографијата да ја посетат оваа изложба во наредните денови.